máj 2013 - Výchovný koncert ZUŠ

27.05.2013 18:05

Máte radi hudbu? Radi sa pristavíte pri peknom obraze či poobdivujete ladnosť pohybov tanečníkov? Verte tomu, že za týmto umením sa ukrývajú hodiny nácvikov a nemalá trpezlivosť. Len ten, kto je vo svojej činnosti vytrvalý a nedá sa odradiť občasnými neúspechmi, dokáže niečo významné dosiahnuť.

A práve takéto deti prezentovali svoje hudobné, tanečné i výtvarné úspechy na výchovnom koncerte Základnej umeleckej školy v Ilave. Ukázali nám, že ak sa čokoľvek robí s chuťou a odhodlaním, úspechy sa dostavia.  Humorne ladeným predstavením nás sprevádzal komický "majster Faganini" so svojou asistentkou. Ukázal nám, že výuka na tomto type školy prebieha nenásilne, v priateľskom duchu a príjemnej atmosfére. Predstavil nám väčších i menších umelcov, ktorí nám zaspievali, zahrali aj zatancovali. Bez najmenšieho náznaku trémy nám predviedli, čo sa naučili za ten čas, čo navštevujú základnú umeleckú školu.

Ak ste aj vy doteraz váhali, určite nepremeškajte možnosť prihlásiť sa do niektorého zo štyroch umeleckých odborov - hudobného, výtvarného, tanečného či literárno-dramatického. Stačí, ak sa zúčastníte talentových prijímacích skúšok, ktoré sa uskutočnia 29. - 30. mája v čase od 14,00 do 18,00 hod. v priestoroch školy na Pivovarskej ulici v Ilave. Ste srdečne vítaní!

—————

Späť