máj 2013 - Deň matiek

15.05.2013 19:15

Je máj – lásky čas. S týmto mesiacom sa spája krásny sviatok – Deň matiek. Mama. Pri tomto slove si každý z nás predstaví svoju mamičku. Milú, starostlivú, ktorá prebdela nejednu noc pri našej postieľke. Pritúlila, ofúkala boľačku, zovrela v náručí, keď nám bolo ťažko.

Svoju vrúcnu vďaku a uznanie sme dnes vložili do každej básne a piesne, ktoré sme predniesli našim najbližším na triednej besiedke. Nezabudli sme pripojiť aj niekoľko tančekov, ktoré celé pásmo nielen spestrili, ale aj vyjadrili, ako sme radi, že ich máme. S radosťou sme im predviedli všetko, čo v škole najradšej robíme. Tancujeme, spievame, hráme sa, trávime čas so svojimi kamarátmi...

Ďakujeme všetkým mamičkám, oteckom i starým rodičom, ktorí sa dennodenne starajú nielen o to, aby sme mali napísané všetky úlohy, čisté tričko, či plné bruško. Z celého srdca im ďakujeme najmä za lásku, trpezlivosť i obetavosť, s akou sa o nás starajú. Hoci nie vždy máme svoju izbu vzorne upratanú a nie na každej strane žiackej knižky svietia vždy len samé jednotky, verte nám, že vás máme veľmi radi a z celého srdca si vážime všetko, čo pre nás robíte. A preto nám dovoľte, aby sme vám všetci svorne na záver sľúbili: "... ľúbim Ťa veľmi, dobre to vieš, pomáhať ti budem, poslúchať tiež."

—————

Späť